Welke paaschocolade mag niet ontbreken in het paaspakket?

0
423

We kennen allemaal de welbekende kerstpakketten, maar wist je dat er ook speciale paaspakken zijn? In tegenstelling tot kerstpakketten worden deze pakketten niet alleen gegeven door de werkgever, maar ook door vrienden of familie. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een paaspakket samen te stellen voor de gastheer of gastvrouw van de paasbrunch. Op deze manier kun je jouw dankbaarheid tonen. Maar wat stop je in een paaspakket? Je hebt een heleboel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan eierdopjes, flessen wijn, vogelhuisjes en natuurlijk paaschocolade. En wil je het jezelf nog een beetje makkelijker maken? Laat de paaschocolade bezorgen bij de gastheer of gastvrouw: zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Paaseieren

Als we aan Pasen denken, dan denken we natuurlijk vrijwel meteen aan paaseieren. Deze kleine chocolade eitjes zijn misschien wel de populairste vorm van paaschocolade die er bestaat. Het is dan ook niet zo gek dat deze eieren absoluut niet mogen ontbreken in het paaspakket. Gelukkig hoef je geen genoegen meer te nemen met alleen melkchocolade of pure chocolade. Tegenwoordig zijn er namelijk een heleboel chocolade paaseieren verkrijgbaar met heerlijke smaken, zoals hazelnoot, mokka, whiskey en crisp. Om het pakket een beetje op te vrolijken kun je de kleine paaseitjes gewoon rondstrooien in de doos. Dit zorgt niet alleen voor een vrolijk effect, maar ook voor tientallen kleine presentjes.

Paaschocolade figuren

Een andere manier om vrolijkheid aan je paaspakket toe te voegen zijn chocolade figuurtjes. Met Pasen bestaan deze figuurtjes voornamelijk uit schaapjes, kuikentjes, bloemen en eieren. In tegenstelling tot de paaseieren, zijn deze figuurtjes wel degelijk vaak alleen verkrijgbaar in melk- of pure chocolade. Het is overigens slim om online op zoek te gaan naar deze paasfiguurtjes. In de supermarkt zijn ze namelijk vaak verpakt in plastic zakjes, maar online vind je deze chocolade figuurtjes in mooie geschenkverpakkingen. Laat de paaschocolade bezorgen bij jou thuis, en stop ze vervolgens in het grotere paaspakket.

Chocoladepaashazen

De chocoladepaashazen mochten op dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Ben je op zoek naar een statement cadeautje voor in het paaspakket? Dan is een chocoladepaashaas perfect voor jou. Deze paaschocolade is namelijk verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Wil je in plaats van een pakket liever één cadeautje meenemen naar de paasbrunch? Ook dan is een chocoladepaashaas een zeer goede keuze. Houd ook vooral rekening met eventuele kinderen, want die zijn dol op de leuke chocoladepaashazen. Gelukkig zijn de paashazen ook verkrijgbaar in kleinere formaten en zijn er veel chocolaterieën die paaschocolade bezorgen, zodat je ieder kind blij kunt maken met een eigen chocoladepaashaas.