Een comfortabele tuinstoel is onmisbaar in de tuin

0
870

Zo'n bistrosetje met een tafeltje en twee stoeltjes ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit. Maar echt comfortabel zijn ze niet. Misschien is zo'n setje prima geschikt om ergens op een terrasje een broodje te eten, maar lekker in de tuin zitten, dat lukt je écht niet op zo'n stoeltje. Een comfortabele tuinstoel is wel zo fijn. Je zult merken dat je op een fijne tuinstoel steeds even de tijd neemt om te chillen in je tuin. Helemaal nu we nog steeds veel thuis werken, is het wel zo fijn om je pauzes buiten te kunnen doorbrengen. Maar dat doe je niet als de tuinstoelen die je hebt niet fijn zitten.

Lekker buiten aan het werk op een goede tuinstoel

Dat je thuis aan het werk bent, wil niet zeggen dat je verplicht bent om dat binnen te doen. Je kunt, als je tenminste een comfortabele tuinstoel bij de tuintafel hebt staan, ook prima buiten aan het werk. De laptop mee en lekker in het zonnetje aan het werk. Je hoeft niet eens een kabel te leggen om internet te hebben, de wifi komt gewoon tot in de tuin! Het is wel verstandig om regelmatig van zithouding te veranderen. Even een uurtje aan het werk aan de tuintafel en dan een kwartiertje pauze op de loungestoel tuin. Zo kom jij de werkdag wel door!

We kopen meestal een complete tuinset

En dat is eigenlijk heel logisch. Wanneer je een complete tuinset aanschaft, weet je zeker dat de stoelen goed bij de tafel passen. Niet alleen qua uiterlijk, ook qua zithoogte. De stoelen en de tafel zijn, zogezegd, voor elkaar gemaakt en zullen er dus voor zorgen dat je er heerlijk lang aan kunt tafelen of aan kunt werken met de laptop zonder dat je op een gegeven moment pijn in je lijf krijgt. Een losse tuinstoel is vooral geschikt als extra zitplek, voor gasten of voor jezelf als je eens niet aan tafel wilt zitten.

Maak je terras direct helemaal in orde

Als je dan gaat voor nieuwe tuinstoelen en een nieuwe tuintafel, bestel er dan direct een mooie nieuwe parasol bij. Een zweefparasol is wel zo handig. De paal van deze parasol kan aan de zijkant van het terras geplaatst worden en hoeft niet midden in het gezelschap te staan. Ook plantenbakken en natuurlijk verlichting mag niet ontbreken. Op die manier zorg je ervoor dat het terras een extra kamer wordt. Buiten je huis, maar toch een extra kamer.