Opzoek naar een leuke bril? Zoek niet verder!

0
423

In de afgelopen jaren heeft de bril een ware transformatie ondergaan. Was het vroeger een hulpmiddel waar je helaas echt mee voor paal liep, nu is het een van de belangrijkste mode accessoires. Zelfs mensen die helemaal geen bril nodig hebben, kopen er een met gewoon glas om een statement te maken. Een bril is hip, je kunt er een statement mee maken. Vandaar ook dat steeds meer mensen, als het zover is dat zij een bril moeten gaan gebruiken, opzoek gaan naar een bril die bij hun gezicht en persoonlijkheid past. Dit heeft natuurlijk tot gevolg gehad dat veel bedrijven zich gingen toeleggen op het ontwerp van brillen. Dat is goed nieuws voor de klant want die heeft daarom nu heel veel keuze uit superleuke, gave brillen. Mooie, vrolijke en chique monturen liggen voor het oprapen. Brillen online uitzoeken is zo langzamerhand een waar feestje. Je kunt een bril virtueel passen thuis zodat je goed kan beoordelen hoe de bril je staat. Een bekend brillenmerk is Charlie Temple. Ben je opzoek naar een leuke bril dan moet je bij Charlie Temple zijn.

Charlie Temple: voor ieder wat wils

Hoewel Charlie Temple inmiddels een begrip is, is het merk nog niet zo oud. Het ontstond in 2014 toen het twee jaar oude zoontje van Leon Planken een bril nodig had. Tot Plankens verbazing moest hij niet alleen twee weken wachten, de bril kostte ook nog eens meer dan vierhonderd euro. Hij vond meteen dat dit anders en beter kon en dus richtte hij Charlie Temple op, vernoemd naar dat zoontje, Charlie en naar het Engelse woord voor brillenpootje: temple. Leon Planken vging op reis om te ontdekken hoe je het beste een goede bril kunt maken tegen een voor de consument fijne prijs. Hij heeft de sleutel tot deze formule ontdekt en Charlie Temple is nu een feit. Hier vindt je voor elk wat wils.

Een mooi montuur bij je outfit

Charlie Temple biedt een keur aan leuke, modieuze monturen waar je uit kunt kiezen. Los van het montuur is het glas natuurlijk erg belangrijk. Zorg dat je een brilrecept hebt van je opticien en oogarts zodat de glazen perfect geslepen kunnen worden. Daarnaast geef je je pupilafstand door, zo weet je zeker dat je met je bril ook weer echt goed kan zien. Ga dus online en zoek jouw bril snel uit. Zo kun je de wereld strak weer een stuk beter zien.