HIEROM is padel spelen supergezond voor je

0
420

Wist je dat sporten niet alleen heel goed is voor je lichaam, maar ook heel veel voordelen kent voor je geest? Voel je je dus minder lekker in je vel, of heb je het idee dat je wat somberder in het leven staat dan normaal? Dan is het een goed idee om wat extra aandacht aan lichaamsbeweging te geven! Wij hebben de perfecte sport ontdekt die zowel voor je lichaam als je geest heel goed is…. Padel!

Gedachten verzetten

Een potje padel is ideaal om je gedachten even te verzetten en je compleet te focussen op het spel. Heb je dus last van stress en lijkt het soms alsof je hoofd overloopt van de gedachten, dan is padel een ideale sport om je hoofd even leeg te maken en daarmee stress te verminderen. 

Teamsport

Padel spelen doe je met twee of vier mensen en is daardoor een ideale teamsport. Je kunt bijvoorbeeld je vrienden uitnodigen voor een potje padel, of nieuwe mensen ontmoeten bij de club waarmee je een balletje slaat. Hiermee is padel spelen de ideale manier om tijdens het sporten ook je sociale contacten te onderhouden. Sociaal contact draagt bij aan je mentale gezondheid, een win-win situatie dus! 

Een potje plezier

Naast dat je hartstikke goed aan het sporten bent en aan je conditie werkt is padel spelen ook heel erg leuk om te doen. Je zult merken dat je echt plezier hebt tijdens een potje, wat heel goed is voor je geest. Niet is fijner dan sporten én plezier hebben tegelijkertijd!

Beweging in de buitenlucht 

Er is bijna niets beter voor je dan het halen van een frisse neus. Daarom wordt sporten in de buitenlucht ook echt aangeraden, hiermee haal je dubbel voordeel! Door regelmatig een frisse neus te halen én dagelijks meer dan een half uur te bewegen slaap je bovendien ook een stuk beter. Padellen is een ideale sport omdat je het ook in de buitenlucht kan doen. 

Is het weer slecht? Geen probleem! Bij ThePadellers vind je door heel Nederland padellocaties waar je zowel indoor als outdoor padelbanen hebt. Ideaal dus! ThePadellers heeft genoeg locaties dus er altijd eentje in de buurt. Padel Eindhoven is mijn favoriete locatie, hier zijn binnenkort zowel binnen als buitenbanen te vinden én r is een gezellige horecagelegenheid voor een hapje of drankje achteraf.